ontharenU wilt een eerste waxbehandeling boeken bij een van onze vestigingen wat moet u weten? Als u normaal onthaart door middel van scheren dan zitten de haarwortels vaak erg vast, u zult uw eerste waxbehandeling dus ook niet als prettig ervaren. U kunt na uw eerste behandeling  ook iets meer reactie krijgen op uw huid dan bij volgende behandelingen.
Hoe vaker u een waxbehandeling ondergaat en tussendoor  niet meer onthaart dmv scheren, hoe minder de pijn en reactie van de huid zal worden.  Voor de eerste behandeling is het belangrijk dat de haren lang genoeg zijn omdat er anders een kans bestaat dat de haren afbreken. Het is dus belangrijk dat de haren minimaal 1 cm zijn zodat de wax een goede grip heeft en de haren niet afbreken.

kenmerken

  • eerste behandeling: zorg dat uw haren minimaal 1 cm lang zijn
  • bij vervolg behandelingen is 2 -5mm vaak al voldoende
  • na 3 á 4 weken zijn de haren weer terug en kunt u een vervolgbehandeling inplannen
  • vermijd direct na de behandeling de zon, zonnebank, een heet bad of de sauna

Telefonisch boeken:
TEL: 0900 – 99 88 775 (10 CT/PM)

Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten