Definitief ontharen wordt door sommige zorgverzekeraars vergoed. Sommige verzekeraars vergoeden gedeeltelijk of een bepaald bedrag per jaar. Informeer hiervoor bij uw eigen zorgverzekeraar wat de vergoeding is.
Wij zijn aangesloten bij de ANBOS en werken enkel met gediplomeerde schoonheidsspecialisten dus zijn in het bezit van een AGB code. Via de volgende link vindt u informatie over de vergoedingen per zorgverzekeraar. Bezoek Zorgverzekeringwijzer >>
zorgverzekeringswijzer over ontharen

Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten