Het succes van definitief ontharen en waxing bij No-hairstudio vanaf 17 augustus ook in Maastricht

 In Health, No-Hair in de Media, Permanent ontharen

Het succes van definitief ontharen en waxing bij No-hairstudio vanaf 17 augustus ook in Maastricht

ontharen doe je zo!

No-hairstudio zit al in meerdere steden in Nederland en opent nu een vestiging in Maastricht op de Grote Gracht 12.

Wat doen wij?

Beleef een nieuwe dimensie in haarverwijdering, waardoor u zich nooit meer met het lastige en tijdrovende epileren, waxen of scheren hoeft te kwellen. Zelfs de gevoelige huid kan zonder problemen met behulp van Xenon lichtflitsen blijvend van haargroei bevrijd worden. Bij NO-HAIR STUDIO bent u op het juiste adres om eindelijk definitief van dit probleem verlost te worden.

Vrouwen komen vaak bij ons voor het definitief ontharen van gezichtsbeharing, bikinilijn, oksels en onderbenen. Mannen laten vaak hun rug behandelen, nek of de wangen. Natuurlijk zijn er nog meer gebieden die behandeld kunnen worden. No-hairstudio heeft inmiddels al 10 jaar ervaring in het definitief ontharen waardoor iedere klant persoonlijk en met zorg behandeld wordt.

Waxing! Het is dé oplossing voor het tijdelijk verwijderen van ongewenste haren. Onze specialisten beheersen de speciale waxtechnieken die elke keer voor een super glad resultaat zorgen. De haren blijven zo’n 3 – 8 weken weg nadat ze zijn geharst. Dit is afhankelijk van de ontharingsmethode voor uw waxbehandeling. We werken met de hoogwaardige harssoort genaamd LYCON.

Mocht uw interesse gewekt zijn, maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend consult en eventueel direct daarna de behandeling. U kunt online een afspraak maken of op ons gratis nummer 0800 -9988775.

We zien uw graag snel in onze nieuwe no-hairstudio Maastricht!

Tot ziens

Team No-hairstudio Maastricht

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten