Liliana ontharingsspecialiste Eindhoven  Hallo! Mijn naam is Liliana. Ik ben begonnen als stagiaire in Eindhoven. Daar heb ik veel geleerd en heb ik veel ervaring opgedaan. Ik volg de opleiding schoonheidsspecialiste en ik vind ontharen het leukste om te doen, je ziet meteen resultaat. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de klanten. Naast het werken bouw je ook een band met ze op en komen ze met een vertrouwd gevoel bij je terug. Ik hoop hier nog vele jaren te mogen werken. Bel of kom gerust een keertje langs voor meer informatie over ontharen.

Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten