Schwarze Dessous
Als u voor uw eerste LED behandeling komt houden wij altijd eerst een intake. In de intake wordt uitgelegd hoe de behandeling werkt, waar u rekening mee moet houden en wat u kunt verwachten. Ook worden er enkele medische vragen gesteld die belangrijk zijn voordat we met de behandeling beginnen.
Er kan in de meeste gevallen direct behandeld worden na een intake. Voordat we met LED kunnen behandelen moet de zone voorbehandeld worden zodat de haarfollikel leeg is. Wij brengen daarna een speciale gel aan die door het LED licht getransporteerd wordt naar de haarfollikel. Deze zorgt er op den duur voor dat de haargroei wordt vertraagd en voor een langere tijd wegblijft. De vervolgafspraak is gemiddeld na 4 weken.

kenmerken

  • Scrub 3 dagen voor de behandeling
  • Het haar dient minimaal 2 mm te zijn
  • Gebruik géén bodylotion
  • Door een pre-waxing oil aan te brengen hecht de wax nog beter en is de behandeling minder pijnlijk

Telefonisch boeken:
TEL: 0900 – 99 88 775 (10 CT/PM)

Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten