LED duurzaam ontharen No Hair
Ontharen met licht is tegenwoordig zeer populair. Het verwijderen van ongewenst haar heeft een primaire rol in de zoektocht naar schoonheid. Met PhotonEpil is het mogelijk de haargroei te vertragen en te stoppen zonder mogelijke risico’s van huidverbranding of beschadiging. Ook gaat het door waar andere ontharingsmethoden stoppen.
PhotonEpil zendt specifiek LED licht met twee golflengtes: groen licht – 525 nm., en blauw licht – 450nm.. Dit licht wordt ontvangen door hemoglobine dat aanwezig is in het bloed van de capilaren van de haarwortel. Het gevolg is dat de haarwortel tijdelijk zonder toevoer van voeding en zuurstof zit. Door deze toevoer af te sluiten zal nieuwe haargroei verzwakken en op termijn zelfs langere tijd geheel wegblijven.

kenmerken

  • toepasbaar op blond, grijs en rood haar en op de donkere huid
  • geen huidroodheid, irritaties, brandwonden of huidschade
  • toepasbaar over tatoeages
  • pijnloos
  • alleen mogelijk op onze vestiging in Amsterdam
Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten