• Voorafgaand aan een IPL behandeling dienen de haren van de te behandelde zone geschoren te zijn. Dit omdat de IPL technologie op het pigment van het haar werkt en door ongeschoren haren niet effectief kan zijn in de haarwortel.
  • Voor de eerste behandeling vragen wij u een klein stukje te laten staan zodat de ontharingsspecialiste de haarkleur kan beoordelen om te zien of deze geschikt is voor de IPL methode
  • Hiervoor krijgt u eerst een laagje gel aangebracht op de huid, dat zorgt voor de geleiding en direct verkoeling van de huid. Het IPL apparaat wordt ingesteld op uw huid en haartype. De energie die er gebruikt dient te worden wordt bepaalt tijdens de behandeling.
  • Nadat de energie op de juist is gedoseerd, wordt u behandeld.
  • Na afloop van de behandeling wordt de huid gekalmeerd met een aloë Vera.
  • Na uw behandeling worden de doseringen genoteerd zodat deze bij uw volgende bezoek aan ons bekend zijn.

ontharing reserveren

Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten