• Voor uw eerste behandeling van het definitief ontharen houden wij eerst een intake gesprek. In dit gesprek zal uitgelegd worden hoe de behandeling werkt en waar u rekening mee moet houden voor, tijdens en na de behandeling.
  • Ook wordt er gekeken of u geschikt bent voor een IPL behandeling. Eventueel kan er nog een proefflits gegeven worden om te kijken hoe u huid erop reageert. Er worden ook een aantal medische vragen gesteld met betrekking tot het definitief ontharen.
  • Direct na de intake kunt u behandelt worden, tenzij uit de intake blijkt dat een ander type behandeling beter bij u past.

ontharing reserveren

Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten