• Voor het definitief ontharen zijn er gemiddeld 10 behandelingen nodig met tussen periodes van 4-6 weken.  Dit heeft te maken met de verschillende haargroeifases. Alleen in de groeifase kan een haarwortel definitief vernietigd worden.
  • Iedere persoon is verschillend waardoor er vooraf nooit gezegd kan worden hoeveel behandelingen er nodig zijn om alle haren definitief te verwijderen.
  • Het is mogelijk dat haren door de behandeling te dun en licht worden waardoor deze op dat moment niet te verwijderen zijn, er zal dan een langere periode tussen behandelingen aangehouden moeten worden.
  • Wij bieden u een zekerheidspakket aan van 2 jaar waarbij u voor een vooraf vastgesteld en betaald bedrag 2 jaar lang behandeld wordt zonder bijkomende kosten gedurende deze periode.

ontharing reserveren

Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten