• Nadat de behandelbare haren definitief verwijderd zijn zitten uw behandelsessies erop. Het is mogelijk dat er nog lichte dunne haren over blijven die op dat moment niet meer behandelbaar zijn.
  • U kunt hiervoor een nabehandeling in plannen wanneer deze haren weer hun oude structuur en kleur terug hebben gekregen.
  • Tevens is het mogelijk dat er nog inactieve haarwortels activeren in de toekomst hiervoor zijn ook een aantal nabehandelingen nodig.
  • Door hormoon wisselingen tijdens pubertijd, zwangerschap en overgang kan het lichaam nieuwe haarwortels aanmaken.
  • Hetzelfde geldt voor extreem gewichtsverlies, gewichtstoename, hormonale kuren etc.
  • U kunt ook voor uw nabehandeling bij ons terecht.

ontharing reserveren

Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten