happy coupleAls u voor uw eerste IPL behandeling komt houden wij altijd eerst een intake. In de intake wordt uitgelegd hoe de behandeling werkt, waar u rekening mee moet houden en wat u kan verwachten. Ook worden er enkele medische vragen gesteld die belangrijk zijn voor dat we met de behandeling beginnen.
Er kan eventueel direct behandeld worden na een intake. Dit kan alleen als het langer geleden is dan 4 weken voor het ontharen met harsen of epileren. Ontharen doormiddel van scheren is geen probleem. Voor de behandeling dienen de haren geschoren te zijn. Eerst wordt er op de zone die we gaan behandelen een gel aangebracht die zorgt voor de geleiding. Vervolgens wordt het apparaat ingesteld op uw huid -en haartype en wordt de intensiteit bepaald. De standen en instellingen die gebruikt worden, houden wij in ons systeem bij zodat wij bij een volgende afspraak direct weten welke instellingen er zijn gebruikt.
Na de behandeling ziet u geen verschil met voor de behandeling. De haren die definitief verwijderd zijn zullen pas na ongeveer 2 weken geleidelijk uitvallen. U boekt direct een vervolgafspraak voor over 4-6 weken. Dit is afhankelijk van de haargroei.

kenmerken

  • eerst een gratis consult
  • te behandelen lichaamsdeel van een gel voorzien
  • pijnloos en geschikt voor de meest gevoelige huid
  • u boekt direct een vervolgafspraak

Telefonisch boeken:
TEL: 0900 – 99 88 775 (10 CT/PM)

Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten