Schwarze DessousMet IPL kan haar worden verwijderd van de meest gevoelige huid, zonder problemen. Ervaar het heerlijke gevoel van een definitief gladde huid zonder vervelende stoppels. Bespaar tijd en geld, want veelvuldig scheren of harsen behoort tot het verleden. Deze geavanceerde methode blijkt effectief bij nagenoeg alle haar- en huidtypes. Laat u in een gratis consult informeren over de mogelijkheden.
IPL werkt door middel van Xenon lichtflitsen, die door het haartje het haarzakje in worden geleid. Het haarzakje wordt op die manier vernietigd en kan geen nieuwe haartjes meer produceren. Voor de optimale geleiding van het Xenon-licht wordt het te behandelen lichaamsdeel van een gel voorzien. In de meeste gevallen zijn 6-8 behandelingen met een tussenpose van 4-6 weken voldoende om ook de lastigste haren definitief te verwijderen.

kenmerken

  • IPL werkt door middel van Xenon lichtflitsen
  • Het te behandelen lichaamsdeel wordt van een gel voorzien
  • Pijnloos en geschikt voor de meest gevoelige huid
  • 6-8 behandelingen met een tussenpose van 4-6 weken
Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten