Definitieve ontharing voor de man

Bent u het scheren van uw rug, schouders en borstkas zat en wil u een glad en verzorgd lichaam? Kies dan voor onze IPL behandelingen. Bij het ontharen met IPL bent u na een aantal behandelingen af van uw overmatige haargroei. Onze IPL behandelingen zijn snel, pijnloos en niet schadelijk voor de huid. Het aantal behandelingen dat u nodig zult hebben zal afhangen van de haargroei snelheid en de haar groei dichtheid. De haargroei wordt met wel 80-90% verminderd. Het gemiddelde dat u nodig zult hebben ligt tussen de 6-8 behandelingen. Tussen de behandelingen zitten gemiddeld 4-6 weken.
Jarenlang is het ontharen bij de man een taboe geweest. Er wordt bij het ontharen vaak gedacht dat het alleen geschikt is voor vrouwen. Mannen kampen vaak toch met overmatige haargroei en willen hier graag van af. Nu het de laatste jaren steeds populairder is geworden is zo’n 40% van onze klanten man. De opties voor het ontharen van mannen komen in grote lijnen overeen met die voor vrouwen van ongewenst haar af willen. Alleen de te behandelen lichaamsdelen kunnen iets van elkaar afwijken. Iedere plaats op uw lichaam kan behandeld worden met IPL behandelingen.

De meest populaire IPL behandelingen bij de man

zijn de rug, schouders en de borstkas. Ook hebben mannen vaak last van overbeharing in het gelaat, en dit kan heel goed met onze IPL behandelingen definitief verwijderd of zelfs uitgedund worden.
IPL behandelingen hebben tot tegenstelling met scheren vele voordelen. Met IPL behandelingen zult u nooit meer last hebben van irritaties, stoppels, jeuk en ingegroeide haartjes. En zal het u in de toekomst veel tijd en irritaties besparen.
Mocht u interesse hebben gekregen in het definitief ontharen van de man, dan wordt het geadviseerd de haren een maand van te voren niet meer te harsen of te epileren.
 
ANBOS No-Hair Studio is geregistreerd bij ANBOS als erkend specialist definitief ontharen.

Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten