happy coupleBij NO-HAIR Studio kunt u terecht voor definitief ontharen door middel van IPL behandelingen. Deze geavanceerde techniek zendt lichtflitsen door de haartjes het haarzakje in. Daardoor beschadigt het haarzakje onherstelbaar en kan het geen nieuwe haartjes aanmaken. Hiervoor werken wij met hoogwaardige apparatuur waarvan wij de exclusiviteit hebben in de Benelux.
Deze methode is effectief bij vrijwel alle huid & haartypes. Omdat de haren zich niet gelijktijdig in dezelfde groei fase bevinden, zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk om een blijvender resultaat te garanderen. Onze methode is pijnloos toe te passen op elke plek van het lichaam. Gemiddeld zijn er 8 – 10 behandelingen nodig met een tussenpoos van 4- 6 weken om ook de hardnekkigste haren definitief te verwijderen. Wij adviseren u graag persoonlijk over de ontharingsmogelijkheden, boek nu vrijblijvend een consult en laat u overtuigen!

kenmerken

    • permanente haarverwijdering dmv IPL behandeling
    • effectief voor vrijwel alle huid & haartypes
    • 8-10 behandelingen, is pijnloos
    • eerste vrijblijvend consult
Contact

Stuur ons gerust een e-mail en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Not readable? Change text. captcha txt

Beste klant,

Zoals iedereen weet heerst het corona COVID-19 virus momenteel over heel de wereld. Door het virus worden er veel extra maatregelen genomen.

Ook wij als No-hairstudio Nederland hebben daarom het moeilijke besluit moeten nemen om de studio’s tot 6 april te sluiten. Met deze keuze willen wij de gezondheid voor u als klant en onze werknemers waarborgen en een halt toe roepen aan verdere verspreiding van dit virus.
Onder voorbehoud kunt u na 6 april weer terecht bij ons. Heeft u al een afspraak staan dan zullen onze specialisten aankomende week telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te verzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe.

Zorg voor elkaar

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten